Omarm avontuur. Ervaar vrijheid. Ontdek meer. Heb het gevoel op de weg naar het oneindige te leven.

Geniet van de vrijheid, het avontuur en de rust van het reizen met een buitengewone motorhome.

Na 30 jaar wereldwijd reizen per vliegtuig, boot, auto, bus, als industrieel zakenman. Zelfs verblijvend in de beste hotels van de planeet, ze nog steeds verlaten met eenonpersoonlijke indruk. Geen comfort vinden in zeerafgelegen gebieden. De wens om een comfortabele en gezellige manier van reizen te hebben, werd steeds hoger. Dit is wanneer Cruzzer geboren wordt...

Cruzzer wil zijn klanten het thuiskomende gevoel geven telkens wanneer ze de motorhome binnenkomen. Door hun eigen look te kiezen, wordt onze motorhome een verlengstuk van hun huis. Zodat het de beste manier wordt om de hele wereld door te reizen.

Het proces

Bij Cruzzer is het onze missie om je te begeleiden bij de realisatie van de motorhome van uw dromen. Dit rekening houdend met de technische mogelijkheden en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Tijdens onze eerste vergadering nemen we nota van al uw wensen. Na verificatie door onze technici bieden we een gedetailleerd budget aan voor de realisatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zodra u akkoord gaat, zorgen wij voor plannen en binnen aanzichten waardoor U uw motorhome perfect kanvisualiseren.

We houden u op de hoogte tijdens de bouw, tot het moment
van levering.

Download technische informatie

Draai 360° rondom de motorhome

Wil je ons contacteren?

Wil je ons bellen?

M.   +32 475 325 305

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.